Val av förråd

Är du osäker på hur stort förråd du behöver kan du enkelt ta reda på detta genom vår storleksguide och förrådsbeskrivningar.

Vilken förrådsstorlek behöver du?

Är du osäker på vilken förrådsstorlek du behöver för att få plats med alla dina tillhörigheter, klicka in på hyr förråd. Där hittar du vår storleksguide som ger dig en överblick över alla förrådstyper som Merx Storage har att erbjuda. Få mer information om den förrådsstorlek som intresserar dig och hur mycket gods som just den förrådsstorleken rymmer. Känner du dig fortsatt osäker går det bra att använda vår storlekskalkylator. Den använder du för att räkna ut hur stor volym dina saker behöver. Det går självklart också bra att kontakta oss för personlig vägledning mot rätt alternativ.

Inför hyra av förrådet

Vilka typer av förråd har ni på Merx Storage?

Alla våra förråd som varierar mellan 1 till 33 kubikmeter ligger inomhus i en uppvärmd säker anläggning med larm och säkerhetskameror. Höjden på samtliga förråd mäter 2,7 m från golv till tak. Förråden består av stålväggar med egen dörr som enbart våra hyresgäster har tillgång till. Förråden är helt insynsskyddade.

Förrådsförvaring
Förråd i många olika storlekar i uppvärmda lokaler

Vad får jag förvara i förrådet?

Du kan förvara det mesta som du har i ditt hem eller på kontoret, bokföringspärmar, idrottsutrustning, maskiner och mycket annat. Tyger och mattor går bra att förvara i förrådet men för din egna och alla andras trygghet vill vi att mattor och större tyger plastas in med förslutningsbara påsar. Det är förbjudet att förvara giftiga, farliga, levande eller olagliga föremål samt färskvaror i förrådet. Om du känner dig osäker går det bra att läsa om våra allmänna villkor här.

Hur ser förråden ut?

Förråden kan ha olika utformningar. När du registrerat och betalat ditt förråd får du en placeringskarta på var ditt förråd ligger och vilken utformning det har.