Företaget Merx Storage

Om Merx Storage

Merx Storage är idag en av Göteborgs största förrådsanläggning med moderna, säkra och mycket effektiva förvaringslösningar. Företaget har nyligen förvärvats av NIVIKA, Mitt Lager. Det finns därför mycket muskler under Merx Storage/Mitt Lager. Företaget växer stadigt och har för närvarande 14 förrådsanläggningar.

 

Våra lokaler

Du finner Merx Storage på Manufakturgatan 5.  För att hitta oss tar du avfart 9 på Ringön. Samtliga anläggningar hittar du på Mittlager.nu

Vi på Mitt Lager är ett företag som sätter kunden i fokus i första hand. Vi finns till för att kunna hjälpa dig att lösa dina förvaringsproblem. Givetvis vill vi även lära känna DIG så våra dörrar står alltid öppna. Kom gärna in till oss och ta dig tid och prata lite eller skriv till oss.  Du kanske inte behöver hjälp idag, men har en del projekt på gång som du vill bolla lite med. Vi är inte bara ett förrådshotell, vi hjälper dig gärna med problem som kan kännas svåra att ta tag i. Du kanske vill ha hjälp men en lösning för transporten hit till oss, hur du ska packar eller hur du skall tänka innan du sätter igång och rensar bland dina ägodelar. Alla frågor är välkomna!

Vi hoppas att du vill bli en del av vår framtid!

 


Flytthjälp / Städhjälp / Husrenoveringar / Trädgårdservice

Vi är några företag gärna rekommenderar varandra då vi har flera år av samarbete bakom oss. Vi vet att våra kunder kommer att få ett bra och tryggt bemötande och att arbetet som erbjuds kommer att utföras korrekt och prisvärt.  Alla våra samarbetspartners kan hittas på www.homehub.se där kan man fylla i ett enda formulär för allt man behöver hjälp med.