Företaget Merx Storage

Om Merx Storage

Merx Storage är idag en av Göteborgs största förrådsanläggning med moderna, säkra och mycket effektiva förvaringslösningar. Företaget ägs av Merx Fastigheter som är systerbolag till Merx Team. Det finns därför mycket muskler under namnet Merx, inte minst tack vare Merx Fastigheter och systerföretaget Merx Team som grundades 1993, gemensamt har de över 100 anställda i 7 länder. Båda tillhör Merx Holding, och det som kännetecknar koncernen är det personliga engagemanget. Inget får trilla mellan stolarna, inget får lämnas åt slumpen, och inget bekymmer är för litet för att tas om hand.

Våra lokaler

Du finner våra förråd på Manufakturgatan 5, i samma byggnad har vi även våra kontor som vi delar med Merx Fastigheter och Merx construction. Vi hyr även ut en stor förrådslokal till Merx Team på samma adress.  För att hitta oss tar du avfart 9 på Ringön.

Vi på Merx Storage är ett företag som sätter kunden i fokus i första hand. Vi finns till för att kunna hjälpa dig att lösa dina förvaringsproblem. Givetvis vill vi även lära känna DIG så våra dörrar står alltid öppna. Kom gärna in till oss och ta dig en lite kopp te eller kaffe och prata lite eller skriv till oss.  Du kanske inte behöver hjälp idag men har en del projekt på gång som du vill bolla lite med. Vi är inte bara ett förrådshotell, vi hjälper dig gärna med problem som kan kännas svåra att ta tag i. Du kanske vill ha hjälp men en lösning för transporten hit till oss, hur du ska packar eller hur du skall tänka innan du sätter igång och rensar bland dina ägodelar. Alla frågor är välkomna!

 

Vi hoppas att du vill bli en del av vår framtid!