Välj en sida

Förråd i Göteborg

Vi på Mitt Lager har en stor anläggning i Göteborg och är stolta över att kunna erbjuda det bästa lagringsutrymmet för dina behov. Vi erbjuder en mängd olika alternativ som passar alla behov, oavsett om du är en enskild person eller en företagskund.

Vårt lager har hög säkerhet med övervakningskameror, säkerhetspersonal och ett system med personliga kodlås. Vi vill att du ska känna dig trygg med att dina ägodelar är säkra hos oss.

Vi har ett brett utbud av utrymmen i olika storlekar, från små förvaringsutrymmen för personliga ägodelar till större lagerutrymmen för företagskunder. Vi har även möjlighet att erbjuda specialanpassade lösningar för specifika behov.

Vårt lager är också lättillgängligt med goda kommunikationer och parkeringsmöjligheter för våra kunder. Vi ligger nära centrala Göteborg och har enkel tillgång till motorvägarna.

Vi strävar alltid efter att erbjuda den bästa servicen för våra kunder. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt lösning för dina behov och vi är alltid tillgängliga för att svara på dina frågor.

Om du söker efter förråd i Göteborg, leta inte längre än vår anläggning. Vi är övertygade om att vi kan erbjuda det bästa alternativet för dig. Kontakta oss idag för mer information om våra tjänster och priser.